Skip to content
Firmă SEO România - servicii SEO și mentenanță

Politica de ConfidențialitateUltima actualizare: 03.11.2023

Bine ai venit pe pagina noastră Politica de Confidențialitate. La Firma SEO, ne preocupă foarte serios protecția datelor tale personale și dorim să te informăm cu privire la modul în care colectăm, stocăm și prelucrăm aceste date.

Toate informațiile paginii „Politica de Confidențialitate”, sunt scrise de persomnalul companiei GO SEO Marketing, din Alba Iulia. Prezentare pe pagina: Imprint.

Politică de confidențialitate: Date colectate

Prin utilizarea website-ului nostru, [firma-seo.ro], colectăm următoarele tipuri de date:

  1. Date de contact: Acestea pot include numele tău, adresa ta de e-mail, numărul de telefon și alte informații de contact pe care le furnizezi în scopuri de comunicare.
  2. Informații de navigare: Colectăm automat informații despre modul în care utilizezi website-ul nostru, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și durata sesiunii.

Scopul colectării datelor

Colectăm datele tale personale în principal în următoarele scopuri:

  • Pentru a furniza servicii personalizate pe website-ul nostru.
  • Pentru a îmbunătăți experiența ta pe website și pentru a ne asigura că conținutul oferit este relevant pentru tine.
  • Pentru a monitoriza activitatea pe website în scopuri de analiză și îmbunătățire continuă.

Protecția datelor

La Firma SEO, luăm măsuri de securitate adecvate pentru a-ți proteja datele personale. Aceste măsuri includ criptarea datelor, restricții privind accesul la date și politici de stocare sigură.

Partajarea datelor

Nu partajăm datele tale personale cu terțe părți fără acordul tău explicit, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor sau în conformitate cu legile aplicabile.

Drepturile tale

Conform legilor privind protecția datelor, ai dreptul de a solicita acces la datele tale personale, de a le rectifica sau șterge, precum și de a retrage consimțământul acordat pentru prelucrarea acestora. Pentru astfel de solicitări sau orice întrebări legate de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi la office@firma-seo.ro.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și prelucrare a datelor. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină.

Pentru mai multe informații sau întrebări legate de Politica de Confidențialitate, te rugăm să ne contactezi la office@firma-seo.ro.

Data ultimei actualizări: 03.11.2023

Back To Top