Lentile fotocromatice

Lentile fotocromatice, descoperă avantajele și dezavantajele posibile. Articol de blog pentru cei aflați în căutarea de informații exacte. Iarna este aproape! Pentru a profita la maximum de lumina soarelui și cel mai puțin din riscul razelor UV, trebuie să veniți întotdeauna bine pregătiți.

Nu uitați să vă protejați ochii de razele UV dăunătoare. Dar nu optați doar pentru ochelari de soare anul acesta, schimbați-i cu lentile fotocromatice pentru un plus de confort și protecție mult mai îmbunătățită.

De ce lentile fotocromatice?

Pentru persoanele cu erori de refracție, ochelarii cu prescripție medicală sunt o nevoie din toate timpurile. Dar iarna sau vara întretinerea ochelarilor de soare si a ochelarilor în același timp devine extrem de dificilă. Mai ales când soarele arzător îți deranjează în mod constant ochii atunci când ești în aer liber.

Evident, nu este posibil să purtați ochelari de soare deasupra ochelarilor de vedere.

În astfel de perioade, ești obligat să alegi fie ochelari de soare, fie ochelari de vedere. Chiar dacă încercați să „pendulați” între cele două la momente de nevoie, urmărirea fiecărui accesoriu devine imposibil de gestionat.

Rezolvarea? Introduceți ochelarii cu lentile fotocromatice. Acești ochelari funcționează în raport de nevoile dvs. Lentilele de tranziție se întunecă atunci când sunt expuse la lumina soarelui și se întorc la varianta inițială când sunteți în interior.

Dacă sunteți nou în ceea ce înseamnă ochelarii cu lentile fotocromatice, verificați argumentele pro și contra pentru a evalua cât de bine se potrivesc cerințelor voastre. Acest articol de blog vă este oferit de agenția pentru articole și documentații SEO.

Lentile fotocromatice: avantaje

1. Confortul

Este de la sine înțeles că ochelarii de tranziție sunt de cea mai mare comoditate. În timp ce vă protejați ochii de soare, acești ochelari vă corectează, de asemenea, vederea la interior și în aer liber. Toate acestea, fără niciun ajutor suplimentar necesar.

În aceste timpuri moderne când suntem ocupați cu munca și responsabilități ample, ochelarii trebuie să fie cea mai mică dintre problemele noastre. De multe ori, oamenii nu pot urmări schimbul constant al acestor ochelari din exterior în interior.

Atât de des ies la soare fără nicio protecție UV!

Ceea ce duce la apariția unor boli oculare severe și a unor afecțiuni precum cataracta și degenerescența maculară legată de vârstă. Potrivit specialiștilor, peste 20% dintre cazurile de cataractă sunt rezultatul unor ore prelungite de expunere la razele UV.

Chiar și atunci cataracta poate fi corectată dar condiții precum DMA pot duce la deteriorarea retinei, provocând pierderea permanentă a vederii. Pentru a câștiga lupta și a spori confortul, ochelarii cu lentile fotocromatice reprezintă o alegere excelentă.

2. Rentabiltatea

Dacă îți iubești banii câștigați din greu, atunci ochelarii de tranziție economisesc o mulțime din aceștia. În loc să cumpărați separat ochelari de soare și ochelari de vedere, puteți investi doar într-o pereche multi-tasking ce conține ambele caracteristici.

Ochelarii de tranziție sau, cunoscuți și sub denumirea de lentile fotocromatice, vă ajută la fel ca două perechi de ochelari: protecție UV și corecție a vederii. Obține cele mai bune rezultate din cele 2 lumi, într-o singură soluție simplă.

3. Mai puține șanse de a pierde ochelarii

Știți situația, suntem cu toții vinovați că am uitat diversele lucruri. De la cheile mașinii, documente semnificative la ochelari și ochelari de soare, nimic nu e păstrat în slaba noastră memorie. Dar uitarea ne poate provoca probleme oculare severe din cauza razelor UV dăunătoare.

Purtarea a două perechi diferite de ochelari este un apel direct pentru pierderea sau alegerea greșită a uneia dintre ele. Ați trecut destul de des prin astfel de momente dacă faceți apel la trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat. Cu lentilele fotocromatice nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea ochelarilor.

Este ușor să porți lentile de tranziție toată ziua fără nicio problemă.

4. Protecție împotriva razelor UV

Chiar dacă aveți o ușoară suspiciune cu privire la eficacitatea lentilelor de tranziție împotriva razelor UV, e timpul să scăpați de ea. Ochelarii de tranziție sunt chiar mai funcționali și mai protectivi decât perechea obișnuită de ochelari de soare.

Acești ochelari filtrează un număr mare de raze UV ​​dăunătoare, oferindu-vă o vedere sănătoasă și fericită. Ochelarii cu lentile fotocromatice sunt polarizați, antireflex și vă oferă tot timpul 99,9% protecție UVA și UVB.

5. Gamă uimitoare de stiluri și design

Când vă alegeți noua pereche de ochelari cu lentile fotocromatice e important să nu treceți neobservați. Ochelarii de tranziție vin într-o multitudine de stiluri, nuanțe, modele și variante rafinate, potrivite pentru toate gusturile.

De asemenea, în funcție de comerciant, puteți alege orice ramă care să fie accesorizată cu lentile fotocromatice, astfel încât să nu vă limitați simțurile modei. Mai degrabă, vă încurajăm să vă lăsați purtați de gama plină de farmec de ochelari de vedere bine proiectați.

Lentile fotocromatice: dezavantaje

Dezavantajele sunt mai mari decât avantajele? Este recomandat și sigur dacă voi achiziționa lentile fotocromatice? Sunteți pe cale să aflați răspunsurile la aceste întrebări, în cele ce urmează.

1. Nu sunt grozave când vă aflați în autovehicule

Ochelarii de tranziție își schimbă nuanța ca răspuns la expunerea la razele UV. Dar când vă aflați în mașină, parbrizul le poate bloca adesea. Prin urmare, ochelarii de tranziție nu funcționează atât de eficient în mașini sau alte vehicule.

2. Nu sunt grozave pe vreme cu vânt sau ploaie

Deși obiectivele de tranziție sunt la îndemână, ele nu sunt întotdeauna utile pentru toate anotimpurile. Lentilele fotocromatice nu funcționează în mod convingător în zilele ploioase sau cu vânt. În acest sens, necesită mai mult timp pentru a se adapta la razele UV.

3. Lipsa polarizării

După cum am menționat anterior, unele companii oferă și tranziție polarizată, dar nu toate mărcile procedează la fel. Lentilele fotocromatice ce nu sunt polarizate sunt adesea o țintă a strălucirilor dure din jur.

Acest lucru poate provoca disconfort ocular și durere. Deci, optează doar pentru ochelari de tranziție polarizați.

4. Nu toți ochelarii cu lentile fotocromatice sunt eficienți

Urăsc să vă informez, dar nu toate mărcile oferă ochelari fotocromatici de înaltă calitate și eficienți. Unele modele nu reacționează rapid la expunerea la razele UV, în timp ce altele nu se întunecă suficient pentru a vă putea proteja vederea.

Ca un sfat de final, investește doar în cele mai bune modele de pe piață.

Dorel Tănase, specialist în servicii de optimizare SEO, Web Design, Servere Linux și servicii de promovare pentru motoarele de căutare. Activez în domeniul SEO, din anul 2005.

Înapoi sus