Advertoriale SEO, informații și prezentare

Un instrument important în arsenalul unei firme SEO, este optimizarea pentru motoarele de căutare sau SEO. Compania noastră are specialiști în crearea de advertoriale SEO. Cum poate ajuta website-ul unui client, un advertorial SEO?

Înțelegerea modului în care se poate scrie conținut SEO este cheia succesului în mediul online. Un advertorial SEO, este asemănător cu un articol relevant, care se publică pe un website cu autoritate și din care se trimite unul sau două link-uri către website-ul Dvs.

Aceste advertoriale SEO, ajută la creșterea autorității unui website și la creșterea traficului. Un advertorial SEO, este practic ca un proces de link building, numai că link-urile sunt adăugate din conținutul relevant al unui articol de pe expresii cheie importante.

Advertoriale SEO

Advertoriale SEO cu conținut relevant

Un advertorial SEO, este o formă de scriere care ajută website-urile să devină mai vizibile pentru motoarele de căutare. Un website care primește autoritate prin intermediul advertorialelor SEO, va fi mai vizibil în rezultatele organice. Acumularea de link-uri din advertoriale cu conținut relevant, este un mod unic de promovare. Această strategie de promovare este folosită de orice firmă SEO, care deține un portofoliu de website-uri cu autoritate.

SEO copywriter

Un SEO copywriter, este o persoană care testează în primul rând cuvintele sau expresiile cheie pentru promovare și crează articole cu conținut relevant. Imaginile folosite de compania noastră pentru conținut au licență.

Un copywriter bun, se folosește de cuvintele cheie în așa fel încât advertorialul creat să fie relevant și să scoată în evidență expresiile cheie vizate pentru promovare. Relevanța și optimizarea unui advertorial va avea avantaje multiple.

Cuvinte cheie și expresii

Datorită modului în care motoarele de căutare citesc conținutul unui website, persoanele care scriu advertoriale SEO, din compania noastră se folosesc de expresiile cheie vizate pentru crearea de conținut relevant.

Advertorialele SEO, scrise de specialiștii noștri au cel puțin o mie de cuvinte și sunt optimizate pentru expresiile sau cuvintele cheie vizate. Deținem peste 120 de website-uri unde putem publica advertoriale SEO.

Prețuri Advertoriale SEO, cât costă un advertorial SEO?

Prețurile sunt în funcție de autoritatea website-ului pe care se publică advertorialul și de numărul de cuvinte scrise. Există foarte multe persoane sau companii care scriu advertoriale SEO însă cel mai important este autoritatea primită din advertorialul respectiv. Din punctul nostru de vedere, un website care nu permite transfer de autoritate sau are un procent mic pentru Trust Flow, este o investiție proastă și chiar nocivă.

Este foarte important să cereți unei companii sau persoane care publică advertoriale SEO, o statistică și imagini cu advertorialele trimise către alte website-uri, altfel riscați chiar și o penalizare pentru website-ul Dvs.

Înapoi sus